Ollinmäen Viinitila

Ollinmäen viinitila on aivan kantatien 62 varrella Anttolassa, Etelä-Savossa toimiva viinitila ja matkailuyritys. Täällä on kokemusta puutarhan viljelystä lähes 100 vuoden ajalta. Tilallamme toimii ympäri vuoden avoinna oleva viini- ja tuliaismyymälä sekä tilausravintola. Olemme panostaneet alusta alkaen perheyrityksemme toiminnan laatuun ja sen kehittämiseen. Yhdistämme kotimaiset marjat ja keskieurooppalaisen viininvalmistustaidon aimo annokseen suomalaista pioneerihenkeä – olimmehan ensimmäisiä viinitiloja Suomessa – jo vuonna -95. Vierainamme pääsette tutustumaan viininvalmistukseen, siemailemaan palkittuja, 100 % aitoja suomalaisia tilatuotteita, ostamaan viinejä, syömään, juomaan ja juhlimaan.

Ollinmäen viinitilalla on vuokrattavana kolme laadukasta lomamökkiä sekä lisäksi pihapiirissä bed & breakfast –majoitusta.
Tilaltamme on matkaa Mikkeliin 18 km ja Puumalaan 53 km. Helsinki on kevyellä kaasujalalla vain 2,5 tunnin ajomatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan nautinnollisen viinikulttuurin saloihin Ollinmäelle!

 Viinitupa, viini- ja tuliaismyymälä

Olemme rakentaneet vanhaan linnamaiseen luonnonkivinavettaan viinikellarin, myymälän ja ravintolan. Viinituvasta voit seurata viininvalmistusta lasin takaa. Myymälästä ostat kotiin ja tuliaisiksi tilaviinejä, joita pääset siemailemaan myös paikanpäällä. Mukavia jatkojalosteita mm. viinipohjaisia hyytelöitä ja tervapontikkasinappia ruoan lisukkeiksi löydät viini- ja tuliaismyymälästä.

Ravintola Ollinkellari

Viihtyisä 100-paikkainen Ollinkellari sopii kahvitukseen, ruokailuun ja juhlintaan. Tarjoilemme ravintolassa tilaviinien lisäksi oman tilan liköörejä ja erinomaista siideriä. Voit varata Ollinkellarin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Baari ja parketti. A-oikeudet.

Kesäterassi ja tornibaari

Lasi raikasta Sirpakka -siideriä tai viiniä maistuu ihanalta auringossa tai katoksen alla. Tornibaarista seuraat viinitilan tapahtumia vähän korkeammalta.

Viinit
Puntun Paavo ja Myllärin Matti

Kansallisromanttiset nimet viineille on löydetty Kantelettaresta. Puntun Paavo, Myllärin Matti, Hentun Liisa sekä paljon muuta nautiskeltavaa viinikulttuurin ystävien iloksi. Tilan suosikkituote, Ruhtinatar-kuohuviini on valmistettu punaisista viinimarjoista. Nimensä kupliva juoma on saanut Anttolan Hovin ruhtinattaren Natalia Demidoffin mukaan.

Bed&Breakfast

Tule yövieraaksi aamiaismajoitukseen. Pihapiirin perinteisissä, sähköistetyissä riviaitoissa on monta mukavaa petipaikkaa.
Kaupan päälle saat tunnelman
49 e aitta, 8 e /hlö aamupalakori, 15 e /hlö liinavaatteet